Wordt Volledig Begeleid Met Het Creëren Van Jouw Eigen Succesvolle Bol Store!

...zodat je meer winst en vrijheid ervaart

Wordt Volledig Begeleid Met Het Creëren Van Jouw Eigen Succesvolle Bol Store!

...zodat je meer winst en vrijheid ervaart

Kijk, geholpen wordt is leuk. Maar laat me je waarschuwen, dit is niet voor iedereen.

Laat mij je al gelijk een paar punten geven waar je sowieso al aan moet voldoen. Als je iets ziet waar je niet aan voldoet, verlaat dan alsjeblieft meteen de site. Onze tijd is kostbaar en wij willen die beschermen

 • Je moet ALL-IN gaan en een risico nemen als je succesvol wil worden!
 • Je moet geloven dat online geld verdienen is wel mogelijk!
 • Erken voor jezelf dat het is nooit de juiste tijd om te beginnen!
 • Erken voor jezelf dat het is altijd eng om het te doen!
 • Besef dat dit ALLEEN voor is mensen die er keihard voor werken!
 • Zie in dat slechts 1 product genoeg is om je hele leven veranderen!
 • Je moet je geld aan het werk zetten en investeren in jezelf, die kennis is voor altijd!

Ben je er nog? Wees heel eerlijk met jezelf, voldoen je écht er allemaal aan?

Goed, dan kunnen we doorgaan....


Je vraagt je nu vast af hoe je geholpen kan worden en wat wij doen.

Heel simpel, wij verkopen onze eigen producten met onze eigen merk.


Wij gebruiken software-tools om te zien waar kansen liggen.

Daarna gebruiken wij A.I.-tools om van die kansen euro's te maken.


En ja...natuurlijk kosten deze tools geld. Deze kapitalistische wereld werkt nou eenmal op de manier, met geld maak je meer geld. En ja...je hebt dus eerst al geld nodig.


Laat me daar heel duidelijk in zijn. Niemand gaat het in je schoot werpen, en niets is morgen al klaar. Good things take time.


Wij gebruiken systemen om onze business te bouwen en te automatiseren. Ik vind het persoonlijk voor mijzelf belangrijk dat ik ook kan genieten van het geld dat ik verdien.

Ik zal even opsommen hoe we jou kunnen helpen.

Wij hebben Possibol E-Com Pro 2.0 ontwikkeld. Waarin je in een aantal modules aan de hand van videolessen alles gaat aanleren. Daarin leer je de theorie die je gelijk kan gaan toepassen in de praktijk.

Hierdoor kun je eigenlijk al uit de voeten, maar wij zien dat mensen hier 'vrijblijvend' mee omgaan. "Het zijn toch video's, ik kijk ze wel wanneer het mij uitkomt.". Daarmee loop je je grootste potentie mis. Ik wil alleen gedisciplineerde mensen helpen. Maar als je de volledige discipline toont, dan wil ik je ook echt helpen.

Daarvoor heb ik de volgende 2 dingen:

- Vip Community

- Persoonlijke coaching (1-op-1 of groep mogelijkheden)In de Vip Community omring je jezelf met andere A-Players. LET OP: Alleen A-Players. Zien wij gedrag lijkt op uitstellen voor niets, ongemotiveerd, zwakke excuses, of ander gedrag dat je niet bij A-Players zou verwachten wordt je gekikt. Vragen stellen is helemaal okay en wordt ook juist aangemoedigd, hoe dom misschien ook, zwak gedrag niet.

Voor de mensen in de Vip Community houden wij soms ook In-Person Events, waar we Apple Watches weggeven of andere dingen. Of houden we challenges, waarbij de winnaar een dikke vakantie wint. Voor ons is bijna niets te gek.


Bij de persoonlijke coaching sessies draait het erom dat je bent, een echte A-Player zorgt dat die aanwezig is. Hier wordt jij geholpen om geen onnodige fouten te maken, te zorgen dat jij volgende stappen gaat zetten die je zelf misschien nog niet in ziet, of waar je gewoon terecht kunt met jou vragen.

Aangenaam, mijn naam is Damiën!

Op 21-jarige leeftijd €500.000,- omgezet.


Dat alles zonder diploma of voorkennis opgezet in 3 jaar.


Nu mijn eigen exclusieve groep gebouwd, die alleen maar uit A-Players bestaat.


Als jij je doelen wil nastreven en hiermee wil beginnen, zal je eerst toegelaten moeten worden tot de inner circle.

Je krijgt zometeen de mogelijkheid hieronder om een gesprek in te plannen.

Doe dit niet zomaar, iedereens tijd is kostbaar, dat van jou, maar ook die van iedereen bij team Possibol.

Als je inderdaad denkt dat het iets voor je is, dan mag je een gesprek inplannen. Daarna komt je op een pagina met 4 opdrachten. Voer die gelijk uit na het inplannen. Dit is het eerste waar naar gevraagd wordt tijdens je gesprek. Als je dit dus niet hebt gedaan, stopt het gesprek.


Je zal ondervraagd worden naar je motivatie en situatie, als onze coach ziet dat jij de potentie hebt en inderdaad aan alle punten voldoet, wordt je een aanbod gedaan, waarmee wij je kunnen helpen. Je hebt dan 3 dagen om te besluiten. Wij weten dat het spannend kan zijn, maar het is nooit het juiste moment, dus heb je ook geen weken de tijd nodig om te beslissen.

Possibol E-Com Pro 2.0

 • VIP Toegang tot de Community
 • Persoonlijke coaching (1-op-1 of groep mogelijkheden)
 • Possibol E-Com Pro 2.0 video's en templates

Misschien denk je, wow, het is wel heel streng, en dat klopt. Het is streng en ik wil even dat je begrijpt waarom dat zo is.

Wij hebben allemaal onze eigen e-commerce business. Daar verdienen we genoeg mee, en wij vinden het heel leuk om nieuwe mensen de high income skill e-commerce te leren. Maar wel op onze voorwaarden, en dat komt neer op discipline en motivatie.

Wij hebben er een hekel aan als mensen halve inspanning leveren en dat wij achter hun aan moeten. Dat haalt voor ons de lol eraf, waarom zouden we het dan überhaupt doen? We verdienen toch al genoeg met onze eigen stores. 


Ik hoop dat je nu begrip hebt voor onze insteek hierin. Een paar duizend extra is echt geen hoofdpijn waard. Van ons hoef je helemaal niet te beginnen, zeker als je niet aan de voorwaardes voldoet.Possibol E-Com Pro 2.0

 • VIP Toegang tot de Community
 • Persoonlijke coaching (1-op-1 of groep mogelijkheden)
 • Possibol E-Com Pro 2.0 video's en templates